top of page

טבליות, כמוסות, נוזלים - מה ההבדלים? מה עדיף?



השבוע ביקרנו במפעל בו נייצר את סירופ האזוב - סמבוק (BEST SELLER) שלנו שאזל.

במפעל, יש 3 מחלקות ייצור: טבליות, כמוסות ונוזלים.


במחלקות הטבליות והכמוסות, עבדו במרץ רב, רק מחלקת הנוזלים עמדה שקטה ודוממת.

שאלתי למה?

ענו לי שבגלל שלייצר כמוסות וטבליות לוקח משמעותית פחות זמן. ואז שאלתי את עצמי, למה אנחנו מייצרים נוזלים? אולי כדאי לנו לעבור לקפסולות או כמוסות? קפסולות וכמוסות לפעמים יותר נוח לבלוע ולא מרגישים בהן את הטעמים שלפעמים מרים או לא לטעמנו. נראה שקל יותר לייצר אותן.


בסופו של דבר שתי השיטות יעשו את העבודה - אם ניקח תוסף תזונה בצורת נוזל הוא ישפיע מיידית ואם ניטול כמוסה או טבלית זה ישפיע אחרי כחצי שעה לערך, שורה תחתונה - שתי האופציות יטפלו.


אז איפה ההבדל העיקרי? בנוזלים שלנו, המופקים מהצמח עצמו, בין אם הוא טרי או מיובש: אנחנו לא טוחנים עד דק את הצמחים שלנו, לא מעבירים אותם תהליכים טכנולוגיים שונים שמטיבים או מזרזים את עבודת הייצור, לא מסטנזים ולא מוסיפים חומרים זרים, לא מצפים כמוסות בציפויים שונים. אנחנו משתמשים בצמח המקור האורגני נטו!


כמובן שנזכרתי והבנתי לבסוף את הבחירה שלנו בנוזלים, הבנתי את החשיבות העצומה שלה ושמחתי שזו דרך הפעולה שלנו בנוביקס. גם בעולם המודרני, המהיר והטכנולוגי, אנחנו עדיין מעדיפים לשמור על המסורת, על הכי קרוב לטבע בשילוב מינימלי של טכנולוגיה.



Comentários


המוצרים שלנו